Blogg

Om mig

20150501_145007

 

Jag debuterade 2013 med två böcker inom loppet av några veckor.

Den ena boken, Kan drömmar bli sanna, är påhittad och vänder sig för barn mellan 9 – 12 år. Varför jag skrev klart just den vet jag egentligen inte själv.Jag hade många olika projekt på gång samtidigt och en dag bestämde jag mig för att välja ett manus och förverkliga min dröm.

Den andra boken,  Med dig går jag under, har jag skrivit åt en vän, som ville berätta om sitt destruktiva förhållande, då hon bara var tretton år gammal. Hon blev tillsammans med en man som hon träffade på nätet. Han utgav sig för att vara 17 år, men visade sig vara 28. Han höll henne i ett järngrepp och hennes vardag präglades av både psykiskt och fysiskt våld.

Jag har fortsatt skriva sedan dess, men först nu  fyra år senare ska jag ge ut Beas blogg tillsammans med författaren Anna Hansson. Det har varit jättekul att skriva Beas blogg och den kommer ut i slutet av april 2017. Jag längtar nu!

På fritiden tycker jag om att skriva, som är en hobby för mig. Att få ge ut en bok är bara bonus. Visst skulle det vara en dröm att någon gång få vara författare på heltid. Drömma måste man.